Ingrediente
- 6 pulpe pui
- 6-7 cartofi
- 6 catei usturoi
- 1 lingurita rozmarin pudra
- confimente pui Fuchs
- 1 ceapa
- 50 g pesmet
- 2 linguri sos de soia
- sare cu verdeturi
- piper
- boia
- patrunjel verde
Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se pun intr-un bol la rece pentru cel putin o ora. Se pot lasa asa de seara pina dimineata.
Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza pulpele si imprejurul lor cartofii dati cu pesmet , rozmarin si usturoi presat.Adaugam si cateva frunze de patrunjel verde.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.
Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.
Pofta mare !
Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.
Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.
Pofta mare !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu